Sakarya İlkokulu

Vizyon: Okulumuz; öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm çalışanlarıyla sevgi ve hoşgörü ikliminin egemen olduğu, akademik, sosyal ve sportif aktiviteleriyle önder kurum olmak.

Misyon: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve tabii olarak öğrencilerimizi;Atatürk ilkelerine bağlı, milli manevi ve insani değerlerimiz ile tarihsel ve kültürel hassasiyetlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: FUTBOLDA ÜÇ YIL FUTBOL İL BİRİNCİLİĞİ REKORU KIRILDI 2011-2012 VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ 2011-2012 YILDIZ ERKEK BASKETBOL İL BİRİNCİSİ

Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - ( 0 354 ) 212 27 07

WEB - https://yozgatsakaryaio.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞINOHUTLU MAH. 67. SK. SAKARYA İLK Ö.OKL SİTESİ 24DERSLİK İLK Ö. OKULU BLOK NO 1 MERKEZ / YOZGAT

Öğretim Şekli :TAM (normal) ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -